fbpx

Fabricarea produselor poliuretanice decorative

Fabricarea produselor poliuretanice decorative Jamb va adăuga valoare clădirii dvs., deoarece crește aspectul estetic al clădirilor dvs. Pe lângă faptul că oferă frumusețe estetică clădirilor dvs., jambul este un material de izolare cu rezistență ridicată împotriva factorilor externi, cum ar fi căldura și sunetul. Mai ales, miezurile folosite în jurul ferestrelor dau o dimensiune mai mare decât podeaua. Puteți analiza multe modele de ancadramente produse de compania noastră și când găsiți modelul care vi se potrivește, ne puteți contacta pentru a obține o ofertă de preț sau informații detaliate. În acest fel, vă putem oferi produsul dorit în cel mai scurt timp.
Proiectarea fațadei Jamb este realizată de firma noastră poliuretanică Polure, care produce și asamblează jambul.Ancadramentele de uși și ferestre utilizate în decorare și analiza detaliilor pot fi produse pe diferite modele și dimensiuni. Ancadramentele conferă clădirilor un aspect decorativ. Ancadramentele, pietrele cheie, coroanele, modelele de podea, coloanele sunt folosite ca elemente decorative în diferite locuri de pe exteriorul clădirilor. Dacă aplicarea miezurilor se face bine, are o durată de viață echivalentă cu viața clădirii.
Este rezistent la condițiile climatice, datorită acoperirii acrilice de înaltă calitate de pe bordură. Nu absoarbe apa, nu produce bacterii și nu putrezește. Elementele de fațadă ale ancadramentului sunt produse ușoare și pot fi aplicate cu ușurință la detaliile din clădire. În acest fel, este posibil să obțineți tot felul de soluții decorative.
Materialele de diferite grosimi și lățimi sunt printre seriile de ancadramente.
Accesoriile fațadei sunt materii prime din poliuretan și sunt foarte rezistente la foc.

Spațiile de locuit se schimbă și se reînnoiesc. Toate noile tale spații de locuit sunt acum frumoase, cu decor din poliuretan.

Toată decorarea locurilor de muncă, a reședințelor, a hotelurilor și a vilelor este realizată cu un aspect polur și formează un întreg. Tavan suspendat, aplicații din plăci cu bandă ușoară, acoperiri de pereți, tablouri de bază, aplicații de bordură, aplicații de ferestre  , tavane suspendate în baie și aplicații de placări pentru pereți, aplicații erdi, eleganța esteticii mobilierului prin proiectarea schimbării la noua epocă
Produse și accesorii polure sunt decorate cu o structură robustă.

Fabricarea produselor poliuretanice decorative (galeri)

Menu