fbpx

Ți-ar plăcea să lucrezi cu echipa noastră ?

POLURE își propune să demoleze un zid mare cu abordarea sa sinceră față de clienții săi.

Echipele noastre de decorare, care își combină sinceritatea cu profesionalismul lor, vă înțeleg mai bine și vă servesc ca un brand despre care puteți vorbi în orice moment.

Ne pasă de satisfacția care va apărea în fiecare afacere și ne străduim.

Cu POLURE, casa ta este frumoasă și inima ta este confortabilă. Ne puteți suna oricând, ne puteți transmite ușor întrebările și opiniile voastre.

Servicii de proiectare a proiectelor 3d – design interior și exterior

POLURE își continuă viața cu strategii de marketing corecte, studii de cercetare și dezvoltare de succes și un profil de companie care garantează satisfacția clienților.

Este un birou de servicii de arhitectură interioară care a adoptat principiul de a lucra, produce și aplica cu oameni conștienți, care sunt convinși că merită să trăiască în calitate umană cu design-urile pe care le-au format în timpul procesului de dezvoltare și în același timp.

Pentru persoanele care doresc să iasă din comun.
POLURE oferă o gamă largă de servicii și a obținut o gamă largă de aplicații în clădiri rezidențiale și comerciale.

Compania noastră, care operează în domeniul contractării, consultanței și proiectului, a prins o linie diferită în sector cu design-urile sale creative și aplicațiile optime.

Sediul firmelor corporative, spații de birouri, magazine, spații sociale, reședințe, vile, proiecte și aplicații sunt indicatorii diversității din portofoliul nostru de până acum și în special performanța noastră tehnică în domeniul de aplicare.

POLURE este un birou interdisciplinar de servicii de design interior
De ce să ne alegeti?

– Avem o echipă tânără și dinamică. -Prensib onestitatea noastră și să vă oferim un serviciu de cea mai bună calitate. -Cream spații în care te vei simți confortabil, fericit și pașnic, făcându-ți viața mai ușoară. – Dacă nu doriți să vă lăsați afacerea în șansă de decorare, ar trebui să ne contactați. – Decorarea este o sarcină laborioasă și costisitoare.

Chiar și cele mai mici detalii la care nu vă așteptați vă pot face uneori să vă depășiți bugetul.

Dar dacă solicitați sfaturi profesionale de la noi, vă vom transmite un raport de costuri aproximative. Așadar, surprizele neplăcute nu vă pot lipsi gustul atunci când spuneți că slujba s-a terminat. Vrem să vedeți cum creăm spații cu imaginația noastră. – Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le are un arhitect, un designer de interior sau persoane implicate în lucrările de proiectare este imaginația și creativitatea.

Realizăm desene arhitecturale 3d care fac diferența în ceea ce privește calitatea desenului și echipa de design expert.

Probe 3D de modele

Menu