Termeni si Conditii

Platforma Decorativex.com

 

Acest document descrie termenii si conditiile prin care Decorativex.com vaofera acces la serviciile noastre. Acest acord descrie termenii si conditiile aplicabile utilizarii de catre dvs. a serviciilor noastre disponibile in platformawww.Decorativex.comAcordul de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic intre dvs. si Decorativex.com Acest acord este valabil incepand cu 25 mai 2018 pentru toti utilizatorii. Acesti termeni si conditii se aplica serviciilor disponibile din domeniul si subdomeniile www.Decorativex.com .Dacalocuitiintr-otara care este membra a UE, prin utilizarea serviciilor de pe platformasunteti de acord cu urmatorii termeni si principii generale pentru platforma noastra.

Asigurati-va cacititisi intelegetiacesti termeni sialiniati-va termenilor si conditiilor acestui Acord inainte de a vainregistra, deoarece veti fi obligati sarespectati termenii  in conditiile in care utilizati serviciile oferite pe platforma. Daca nu acceptatiacesti termeni si conditii, nu utilizatiplatforma.

Aceste T&C se pot modifica fara notificarea, in orice fel a utilizatorilor, prin urmare, va recomandam sa consultati periodic “Termenii si Conditiile”.

 1. Definitii

 

Termenii “Decorativex”, “platforma”, “societatea”, “site-ul” reprezinta societateaMETRO S.R.L.si serviciile oferite de aceasta prin platformaDecorativex.com

Societatea METRO S.R.L. are sediul in JUD. PRAHOVA, COM. BLEJOI, SAT BLEJOI, NR.941A, si esteinregistrata la Registrul Comertului cu nr.J29/3999/1992  si avand cod de identificare fiscala RO2700728cont bancarR[…………………………………………] si capital social 26290 lei.

“Platforma” reprezinta platforma operata de METRO S.R.L. si valabila la adresa web https://www.Decorativex.com  si orice alt sub-domeniu al platformei, servicii sau aplicatii ale acesteia.

“Utilizator ” reprezinta orice persoana fizica care acceseaza platforma indiferent de motiv.

 

“Cont de utilizator”reprezinta  contul asociat cu adresa de email si parola celor care utilizeaza platforma, persoane fizice sau persoane juridice.

“Utilizator digital ” reprezinta orice persoana fizica care acceseaza platforma si detine un cont de utilizator pe platforma

“Profilul utilizatorului digital”  reprezintainformatiile pe care fiecare utilizator digital le are in cont

 

 

 

 

 

 1. Conditii generale

Prin intermediul Decorativex, ne propunem saoferim produsele noastre tuturor persoanelor sau companiilor interesate.

Decorativex permite utilizatorilor sa creeze un profil digital cu informatii specifice: Nume, Prenume, Email, Telefon. Deasemenea, in cazul unei comenzi direct din site, se vor adauga la profil si Adresa de facturare.

 1. Contul de utilizator

Pentru a va crea un cont Decorativex, va solicitam safurnizati o adresa de e-mail validasi saconfigurati o parola. E-mailul pe care ilfolositi trebuie sa fie cel in care va putem contacta. In cazul in care nu putem raspunde cu dvs. prin intermediul acestei adrese de e-mail, continutul dvs. trimis poate fi respins, iar contul dvs. poate fi dezactivat. Suntetiin intregime responsabili pentru pastrareaconfidentialitatii parolei. Sunteti de acord sa ne anuntati imediat dacasuspectati utilizarea neautorizata a contului dvs. sau accesul la parola dvs. Sunteti singurul responsabil pentru orice utilizare a contului dvs.

Datele de conectare nu trebuie facute cunoscute altor persoane sau utilizatori. Persoana careia ii apartine un anumit cont este responsabila pentru toate actiunile efectuate prin intermediul contului.Fiecare companie / persoana este responsabila pentru toate actiunile ce se intreprind din contul sau.

Periodic si fara notificare prealabila,platforma poate suferi modificari si/sau actualizari. Nu ne obligam sa actualizam constant platforma si de asemenea nu ne asumam nici un fel de responsabilitate in cazul in care apar erori privind informatiile aflate pe platforma sau in cazul in care informatiile nu sunt actualizate.

 1. Utilizarea platformei

Daca esti utilizator digital, poti crea un Profil de utilizator digital, la care doar tu ai acces, completandcampurilecorespunzatoare.

Utilizatorilor le sunt interziseurmatoarele:

 • Sa utilizeze limbaj neadecvat in relatia cu ceilalti utilizatori si cu echipa de suport a platformei;
 • Sa posteze informatii false, neadevarate, al caror scop este sa induca in eroare utilizatorii, inselatoare, defaimatoare, ofensatoare;
 • Distribuirea de informatiiconfidentiale, primite prin intermediul platformei;
 • Sa aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala si a drepturilor de autor detinute de platforma si/sau societatea Metro S.R.L.;
 • Sa incerce modificarea, adaptarea, editarea, copierea software-ului/lor pe care platforma il/lefoloseste sau il/leutilizeaza in legatura cu platforma;
 • Sa adune informatii despre ceilalti utilizatori, precum adrese de email,faraconsimtamantul acestora si sa le foloseascafaraconsimtamantul acestora si/sau in activitati ilegale si/sau imorale;
 • Sa creeze conturi multiple in cadrul platformei care sunt folosite pentru acelasi serviciu sau sunt asemanatoare si pot produce confuzie;
 • Sa foloseasca materialele, proiectele si/sau informatiileobtinute prin intermediul platformei Decorativex.com in scopuri concurentiale;

“Decorativex.com” este responsabil de verificarea informatiilor si a datelor pe care le primeste in masuraposibilitatilor de care dispune.

Acest site web poate contine linkuri catre alte site-uri web. Site-urile web asociate sunt furnizate numai ca o comoditate pentru dvs. si nu ca o aprobare de catre Decorativexa continutului respectivelor site-uri web.

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

Decorativex.com detine drepturile legale de utilizare a informatiilor postate pe platforma. Tot ceea ce vedeti sau cititi pe platforma (cum ar fi imagini, fotografii, ilustratii, texte, clipuri video si alte materiale) este protejat prin drepturi de autor, marci comerciale si alte legi privind proprietatea intelectuala.

Este interzisa efectuarea oricaror reproduceri, transformari, distribuiri sau comunicari publice, sau punerea la dispozitie, extragerea, reutilizarea sau utilizare,  in orice alt mod, orpice material si/sau informatie aflata pe aceasta platforma, cu exceptia modurilor in care acest lucru este permis prin  aceste T&C sau cu exceptia cazurilor in care legea aplicabila va permite acest lucru.

Incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala se va raporta in cel mai scurt timp de la descoperirea acesteia. Platforma “Decorativex.com” va trata cu maxima seriozitate orice plangere privind incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.

Platforma are deplina libertate in a inchide sau suspenda contul utilizatorului care nu respecta prezenteleT&C si/sau care incalca normele legale in vigoare.

 1. Publicitate

Platforma poate afisa, la libera alegere a sa, diverse reclame, in functie de deciziile de business  luate la nivel de societate. Decorativex.com nu isi asuma responsabilitatea pentru  niciun fel de pierdere sau deteriorare suferita de utilizatori datorita reclamelor si nici fata de terte persoane.

Decorativex.comisi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului/ilor sau impotrivainformatiilorinregistrate de acesta/ia pe platforma.

 1. Identificarea utilizatorilor

Prin agrearea prezentelor T&C, platforma este autorizata sa faca orice investigatii considera necesare pentru a valida identitatea utilizatorilor. La solicitarea persoanelor desemnate de catre platforma si/sau a platformei, orice utilizator este obligat safurnizeze informatiile solicitate in vederea confirmarii de catre platforma a identitatii utilizatorului, sa efectueze pasi in vederea confirmariidetinerii adresei de e-mail transmisa sau sa verifice informatiileimpotrivatertilor.

Platforma isi rezerva dreptul de a suspenda, limita sau inchide accesul utilizatorilor la conturile acestora si/sau a platformei in cazul in care acesta din urma nu poate sa obtinaverificarile privind identitatea utilizatorilor.

 

 

 

 1. Conturi inactive

Conturile de utilizator care nu au mai fost folosite, in sensul ca utilizatorii nu s-au mai logat pentru o perioada de 24luni sau conturile care au fost suspendate de catre platforma ca urmare a nerespectarii prevederilor prezentului regulament,pot fi reactivate, la cererea utilizatorilor, dacadetinatorii platformei considera oportuna reactivarea conturilor in cauza, iar utilizatorii au oferit suficiente garantii in legatura cu remedierea situatiilor ce au generat inactivarea conturilor.

Platforma isi rezerva dreptul de a inchide contul de utilizator inactiv.

 1. Dreptul de a refuza prestarea serviciului

Platformaisi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau limita dreptul de acces al utilizatorilorfara motiv, cu o instiintare prealabila de 30 de zile.

Suplimentar, societatea poate inchide, suspenda sau limita accesul utilizatorilor la conturi in cazuri precum, dar fara a se limita la:

 • Incalcarea sau incercarea de a incalca prezentele T&C;
 • Incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala;
 • Participarea sau intentia de a participa in activitati fraudulente sau ilegale;
 • Utilizatorii nu dau curs solicitarilor de verificare venite din partea platformei si/sau a societatii pe care o reprezinta sau nu pun la dispozitiaplatformei informatiile solicitate in vederea verificarilor datelor, in termen de 2 luni de la solicitare;
 • Incalcareadispozitiilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

Incalcarileprezentelor T&C sunt sanctionate conform legislatiei in vigoare

Inchiderea contului de utilizator

Utilizatorii isi pot inchide contul oricand doresc.

 1. Feedback

Decorativex.comisi rezerva dreptul de a solicita feedback utilizatorilor, astfel incat acesta sa isipoataimbunatati serviciile in vederea oferirii mecanismelor necesare pentru ca utilizatorii sa poataobtine rezultatele scontate prin utilizarea platformei.

Persoanele interesate de obtinerea unor informatii suplimentare sau punctarii anumitor nereguli privind prezentul Regulament ne pot contacta folosind adresa  de e-mail info@mstore.ro sau datele de contact de pe platforma.

 1. Politica de Confidentialitate siinformatii cu caracter personal

Colectarea si utilizarea informatiilor dvs. cu caracter personal se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele T&C.

Prin utilizarea platformeisunteti de acord cu prezenta Politica de Confidentialitate. Daca nu acceptati Politica de confidentialitate, nu puteti utiliza platforma.

 

 1. Politica de utilizare a cookie-urilor

Decorativex.comfoloseste, ca majoritatea website-urilor, cookies, pentru a le oferi vizitatorilor o experientaplacuta atunci cand ne viziteaza pagina. Website-ul nostru foloseste cookie pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor care ajung la noi. Cookie-urile sunt utile deoarece ajuta la realizarea unui continut adecvat utilizatorilor, prezentat intr-un mod atractiv, ne ajuta ca site-ul nostru sa fie mai prietenos utilizatorilor si mai sigur.

Utilizarea cookie-urilor se supune Politicii privind utilizarea cookie-urilor, care face parte din prezentele T&C.

 1. Securitate

Implementam masuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existentei virusilor. Cu toate acestea, trebuie saavetiin vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, nu putem garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice sau ale datelor si fisierelorcontinutein sistemele dvs.Intotdeauna este recomandat utilizatorilor sa foloseasca programe anti virus pentru continuturile pe care le descarca de pe internet.

Decorativex.com nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Acesta are responsabilitatea de a avea grija de datele confidentiale conforme noului cont creat. Utilizatorul nu trebuie sa isifaca cunoscute datele de logare pe cont tertelor persoane.

Decorativex.com a adoptat masuri rezonabile pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor ce circula  prin intermediul platformeisi transmise prin sistemul sau informatic; Decorativex.com verifica periodic ca site-ul, serverul/serverele si mail-urile expediate de platforma sa nu continavirusi sau componente daunatoare. In orice caz, in cazul in care astfel de programe daunatoare sunt descoperite, Decorativex.com va face toate demersurile necesare si posibile pentru a inlatura programul/programele  daunator/daunatoare si a remedia daunele produse. Ne simtimobligati a va informa ca  transmiterea de date cu caracter personal pe internet (prin comunicare pe e-mail spre exemplu) poate fi expusa unor vulnerabilitati de securitate. Nu exista nici o posibilitate sau metoda de a proteja datele cu caracter personal in mod absolut, astfel incat sa nu poata fi accesate de catre terte persoane.

Decorativex.com colecteaza si stocheaza in mod automatinformatii in asa numitele inregistrari ale serverului, pe care browser-ul folosit de utilizator le transmite catre noi in mod automat. Aceste informatii stocate pot include:

 • Tipul si versiunea browser-ului folosit;
 • Tipul sistemului de operare folosit;
 • Referinta URL;
 • Hostname-ul sau dispozitivul de pe care s-a facut accesarea;
 • Data si ora la care serverul a primit informatiile.

Informatiile amintite mai sus nu pot face legatura cu o anumita persoana in mod individual. De asemenea, noi nu asociem datele colectate cu informatii din alte surse . Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a revizui informatiile, ulterior, in cazul in care  o suspiciune de utilizare in mod ilegal sau fara drept este supusa atentiei noastre.

Folosim masuri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja informatiile pe care le colectam online. Cu toate acestea, nicio companie nu poate elimina complet riscurile de securitate, astfel incat nu putem oferi garantii cu privire la nici o parte a serviciilor noastre. Sunteti responsabil pentru pastrarea secretului dvs. de utilizator si a parolei. Odata ce v-atiinregistrat la noi, nu va vom cere niciodata parola. Creati o parola unica pentru Decorativexsi nu o utilizati pentru alte servicii sau aplicatii web.

 1. Garantii, limitarea raspunderii

Utilizarea platformeisi/sau a materialor si informatiilor puse la dispozitie prin intermediul platformei este pe riscul dvs. si toate elementele de pe platforma va sunt puse la dispozitie „CA ATARE” SI „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”, FARA NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA.

 1. Contact

Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la T&C trebuie adresate, in scris, catre adresa de e-mail info@mstore.ro sau printr-o adresa expediata la adresa Ploiesti, Bd. Republicii Cartier Albert, Km 5.