fbpx

Design exterior fatade case – MODELE DE EXTERIOR DIN POLIURETAN

Design exterior fatade case : Începem în fiecare zi cu idei noi și modele noi. Cel mai recent proiect al nostru, modelele Saray Villa Exterior sunt proiectate cu diferite modele și produse originale. Pentru modelele de coloană de 60Ø au fost utilizate majuscule pentru coloană Corint și ion. Modelele cu șuruburi cu curea, atât pe orizontală, cât și pe verticală, în diametre diferite, în funcție de podeaua structurii, folosim noi modele originale.

În calitate de echipă Polure, încercăm să obținem cel mai perfect rezultat pentru dvs. folosind matrițe de decorare Villa Exterior poliuretanice cu propria noastră structură și produse tehnologice avansate.

Jumătate din proiectul existent a fost considerat ca o piatră, dar aspectul plăcut din punct de vedere estetic nu a putut fi obținut și acoperirea cu piatră a fost îndepărtată și produsele de acoperire exterioară din poliuretan au fost preferate.

MODELE DE EXTERIOR VILA. Casa exterior fatada

În acest articol, pe lângă proiectul de proiectare a Palatului, ne împărtășim lucrările la modelele de decorațiuni Exterior Villa din proiectele noastre trecute.

Nu proiectăm doar modele Villa Exterior, dar suntem prezenți în lucrările noastre de decorare interioară din poliuretan. Lucrările de amenajare a decorațiunilor interioare sunt mai detaliate și dificile decât cele exterioare. După desen, vă vom informa imediat despre lista și suma materialelor și, dacă aprobați, proiectul dvs. va începe.

Modelele jamb poliuretanice au o suprafață netedă. O fațadă exterioară realizată cu produse Polure are un aspect ascuțit și curat ca fațadele prefabricate.

Arhiva noastră de modele jamb pentru ferestre este destul de largă, puteți găsi designul pentru fiecare gust în modelele noastre de ferestre pe care le-am proiectat pentru dumneavoastră. Desenele tehnice ale tuturor produselor noastre pot fi descărcate din secțiunea de descărcare a site-ului nostru web al catalogului pdf. Puteți solicita fișierele sunându-ne sau trimițându-ne un e-mail.

Opțiunile noastre pentru coloană din poliuretan sunt modele în stil canelat, răsucit (helix, eluzie) sau plat. Modelele Corint, Dor sau ion capac pot fi utilizate în diametre 20, 30, 40 și 60. Vă putem sprijini dacă aveți modele pe care doriți să le faceți personalizate în afara arhivei noastre existente. Dacă există diferite modele de Villa Exterior care vă plac, echipa noastră de experți în arhitectură vă poate sprijini în această problemă.

Modele de vile design exterior. Proiecte decorare. Design exterior case

Da Vila Ne luăm o mică taxă pentru lucrările noastre de design exterior și decorațiuni interioare din poliuretan. Veți aprecia că dacă vă oferim acest proces laborios gratuit, vom fi foarte ocupați și ne vor afecta calitatea serviciilor. Prețurile pentru fațada din poliuretan sunt mai potrivite decât prețurile fațadei din poliuretan. Modelele de decorare Villa Exterior sunt mai atractive și mai ușoare ca aplicație.

Vă dorim o zi bună pentru a discuta următoarea noastră lucrare de decorare Villa Exterior.

PROIECTARE EXTERIOR VILA

Esantioane aplicaţii – Decoratiuni Poliuretan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu